На Закарпатті побував володар «Золотого м’яча-2004» Андрій Шевченко

Андрій Шевченко — заслужений майстер спорту України (з 2003 р.), був нагороджений найвищою державною відзнакою «Герой України». У 2003 році став першим українцем, який виграв Лігу чемпіонів. На Закарпатті став бажаним гостем двох футбольних турнірів.

Спершу в ужгородському селі Тарнівці, де відбувся турнір серед юних футболістів — учнів початкових класів «Золота осінь», Андрій Шевченко нагороджував переможців грамотами та м’ячами з автографами, кубками та медалями. Переможцями цього турніру стала команда із Сторожниці. Друге місце зайняла збірна села Шишлівці, а третіми стали футболісти з Нижнього Солотвина.

Після урочистої частини футбольна зірка сфотографувалася з командами. Андрій щедро роздав дітям і автографи. Опісля відвідав ще один турнір (серед юнаків) — на Кубок Ужгорода.

Ввечері Андрій Шевченко побував на площі Театральній, де бажаючі мали можливість поспілкуватися з нашим поважним гостем. Футбольні фани залишилися задоволеними, що побачили свого кумира не по телебаченню, а вживу та ще й у нашому рідному місті.

Анастасія НОЖКА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*