15 МОЛОДИХ РОДИН

стали новоселами в Ужгороді

У середу, 24 жовтня, відкрили третій будинок багатоквартирної житлової забудови на вулиці Мальовничій поблизу головного корпусу УжНУ. Участь в урочистій події взяли керівник краю Олександр Ледида, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, в. о. ректора УжНУ Федір Ващук.

Загальна площа помешкань 15­квартирного будинку – майже 1130 кв. м. Молоді родини проживатимуть у сучасних дво­ та трикімнатних квартирах. Фінансування об’єкта є комплексним. 2,5 млн. грн. профінансовано з держбюджету за програмами пільгового молодіжного кредитування, доступного житла та кредитування науково­педагогічних працівників. Майже 1 млн. грн.  на це було виділено з місцевих бюджетів, ще 360 тис. грн. – кошти статутного капіталу Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, а також власні гроші позичальників, котрі одержали довготермінові пільгові кредити. 

Символічний ключ від помешкання новоселам вручив Олександр Ледида. Оглянувши нові квартири, він зазначив:

— Не дивно, що кількість охочих скористатись програмою молодіжного будівництва росте. Адже це чудовий шанс отримати якісне житло за помірну ціну. Стало традицією щороку відкривати тут будинок. Хотілось би, щоб у найближчі три роки житловий квартал на вул. Мальовничій був повністю завершений.

До речі, нині вже триває зведення четвертого будинку багатоквартирної забудови.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*