Хустщина має вже п’ятий сучасний спортивний майданчик

Відкриття нового спортивного поля у селі Іза стало приємним подарунком не тільки для місцевої малечі, а й загалом для мешканців села: саме в цей день, 24 жовтня, Іза відзначала річницю визволення від фашистських загарбників. Новий майданчик, облаштований в рамках реалізації обласної програми, розташували біля Ізянської загальноосвітньої школи, де навчається 600 школярів. Ще сотня вихованців Хустської ДЮСШ також тренується на базі навчального закладу. Тож тепер і юні спортсмени матимуть сучасне поле для тренування, і школярі під час уроків фізкультури чи перерви зможуть поганяти м’яча.

— Я впевнений, що це новеньке поле не простоюватиме, — відзначив заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович, який побував на відкритті спортивного об’єкта.

Це, до речі, вже п’яте подібне спортивне поле в районі. В Ізі на його будівництво залучено як кошти обласного бюджету, так і спонсорські.

Цього ж дня Михайло Попович поспілкувався з мешканцями району під час прийому громадян. До обласного чиновника хустяни зверталися здебільшого із земельних питань, просили сприяння у лікуванні. Також турбують місцевих мешканців та представників районної влади проблеми з працевлаштуванням. Наразі бюджет району дотаційний, проте тут покладають надію на інвестиційні проекти, реалізація яких дозволить створювати нові робочі місця.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*