ПЕРЕМОГА ЗБІРНОЇ,

ЯКА НЕ ОСОБЛИВО ВТІШАЄ

Скориставшись паузою у відбірковому циклі до ЧС­-2014, національна збірна України провела товариську гру в Софії проти національної збірної Болгарії. Поєдинок хоч і став переможним для українців, проте зміст гри нашої команди був надто непереконливим. За відсутності травмованих Андрія Ярмоленка, Євгена Коноплянки, Андрія Гусєва і Ярослава Ракицького, в.о. головного тренера збірної Олександр Заваров дав можливість довести свою профпридатність найближчому резерву – В’ячеславу Шевчуку, Роману Безусу, Антону Шиндеру, Тарасу Степаненку.

Перші хвилини запам’­ята­лися ігровою перевагою Болгарії, правда, без жодних загострень біля воріт кіпера Андрія П’ятова. Наша команда тільки через 20 хвилин зуміла взяти гру під свій контроль і награла аж цілих два моменти. В одному з них при подачі з кута поля загубили Олександра Кучера, який зіграв на випередження й зумів головою перевести м’яч у дальній кут воріт.

Далі гра дещо заспокоїлася, підопічні О.Заварова чомусь збавили оберти й стали просто ганяти м’ячика по полю.

Що ж, перемога – 1:0, але зміст самої гри, гадаю, залишив багато запитань одному із кандидатів на пост головного тренера національної збірної. Як відомо, посаду наставника збірної, окрім О.Заварова, може посісти Андрій Шевченко, який отримав пропозицію від голови Федерації футболу України Анатолія Конькова. Титулований екс­нападник збірної поки що взяв паузу на роздуми.

Михайло АРДАНИК.
P.S. Молодіжна збірна України U­21 в рамках підготовки до Євро­2015 провела товариський матч у Франції, в якому поступилася господарям 1:2. У складі команди Павла Яковенка гол забив Пилип Будківський.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*