ЄВГЕН КРИСА

СТАВ МАЙСТРОМ СПОРТУ УКРАЇНИ

Ужгородець Євген Криса у Коломиї, де проходили змагання за Кубок України та чемпіонат України серед студентів вищих навчальних закладів з пауерліфтингу, показав результат, який дозволив йому виконати нормативи майстра спорту.

19­-річний студент УжНУ виступав у ваговій категорії до 74 кг, де за нагороди боролись 26 спортсменів. Про надзвичайно високий рівень конкуренції у групі свідчить те, що перші дев’ять місць посіли спортсмени з майстрівським і вище показником. Серед найкращих не загубився і Євген, який у кубковому турнірі посів п’яте місце і став бронзовим призером чемпіонату України серед студентів. Піднявши у сумі триборства 670 кг, ужгородець вперше офіційно виконав норматив майстра спорту України, перевищивши цей показник на 15 кг, що стало чудовим подарунком до 30­річного ювілею закарпатського пауерліфтингу, який відзначатиметься у грудні.

Ще один закарпатець – хустянин Віталій Фанта в Кубку посів 11-­те місце у ваговій категорії до 74 кг.

За словами голови обласної Федерації пауерліфтингу та за сумісництвом тренера Євгена Криси Андрія Федорішка, у змаганні не взяла участь ще одна претендентка на нагороди серед дівчат Єлизавета Бан. «Ми дали відпочити Лізі. Готуємося до молодіжного чемпіонату України, який пройде в Харкові 2 лютого. Саме тут визначатимуться кандидати молодіжної збірної України, які поїдуть представляти країну на чемпіонат Європи».

Семен МИХАЙЛИК.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*