Новим туристичним персонажем міста над Ужем став дядя Ваня

Завідувача господарською частиною провулка «Гірчичне зерно» в Ужгороді Івана Шпонтака одягнули у мундир.
 
Як зізнається сам дядя Ваня, цей одяг, створений спеціально для нього талановитим дизайнером та майстерною швеєю Анною Биковською, майже змінив його життя. Якщо раніше робота – це були справді відповідальні, цікаві, але будні, то зараз кожен день – свято. Бо ж на співробітника, який більшу частину робочого часу перебуває у провулку, слідкуючи, аби всюди був лад, нині звертають увагу перехожі, а туристи залюбки фотографуються з ним. Страж, який попри зовнішню серйозність є надзвичайно доброю і м’якою людиною, радо погоджується на фото, нікому не відмовляє. 
 
Сам Іван Шпонтак себе у костюмі почуває дуже комфортно, відповідально, бо розуміє, що представляє не тільки себе. Нині ж він вивчає ще й історію міста, щоб грамотно відповідати на запитання туристів. А ще – замовив жилетку, аби відчувати себе вільніше у спекотні літні дні. Майстриня обіцяла її виготовити вже найближчим часом.
 
Найбільше ж емоційно на стража реагує молодь та старші люди, зустрічі з ним додають перехожим і гостям провулка радості й позитиву. 
 
Фото Остапа ПОПОВИЧА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*