Новий голова облдержадміністрації підбирає собі команду

Запланована на 22 липня прес-конференція в Ужгородському прес-клубі начальника облуправління охорони здоров’я Василя Скрипа та начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Едуарда Барчія, як згодом виявилося, стала прощальною. Бо обидва посадовці в світлі останніх кадрових змін на владному олімпі краю залишають свої посади.

«Учора я одержав пропозицію звільнити місце своєї роботи, — сказав В.Скрип, — і прийняв її». Не коментуючи це рішення, тепер уже колишній головний медик Закарпаття вирішив за краще прозвітувати перед журналістами про те, що йому та його команді вдалося зробити. Зокрема, зі слів Василя Скрипа, багато з нововведень закарпатських лікарів було взято і для реформування медичної галузі України. Передусім йдеться про альтернативні джерела фінансування, досвід із добровільного страхування, лікарняні каси, розширення платних послуг.

Натомість Едуард Барчій зауважив, що майже половину свого терміну роботи на посаді начальника управління капітального будівництва провів в АТО. «Свою роботу там, — сказав екс-посадовець, — вважаю успішною, бо з будівництвом фортифікаційних споруд впоралися на всі 100%».
 
Як стало відомо з уст Василя Скрипа та Едуарда Барчія, з облдержадміністрації звільняються начальники ще кількох управлінь та департаментів, яких прямо чи опосередковано пов’язують з командою Віктора Балоги, — Михайло Ківкович, Василь Пригара, Володимир Піпаш, Михайло Мотильчак, Михайло Липчей та один із заступників керівника облздоровуправління Єлизавета Біров.
 
Іван СІДУН.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*