НОВИЙ ФУТЗАЛЬНИЙ СЕЗОН

стартував в Ужгороді

У нашому обласному центрі стартував новий 2017/2018 сезон Ужгородської футзальної ліги. Розпочався він із кваліфікаційних матчів претендентів до складу різних ліг УФЛ. У боротьбу вступили 15 команд із Мукачева, Ужгорода та Перечина. Тож після напружених двох етапів кваліфікаційних матчів склад УФЛ розширився до 32 учасників.

У суперлізі змагатимуться минулорічний чемпіон – «Проспект», срібний призер – «Минай», команди «УжНУ», «Медея», «Вопак», «Радванка», новачок суперліги – чемпіон краю з футзалу мукачівський «Алекс» – та «Беркут».

У вищій лізі виступатимуть «УжНЕТ», «Коритняни», «Вікінг», «Верест», «Худльово», «Епіцентр» та ще двоє нових учасників – «Штурм» і «Олімпік».

Першу лігу розділили на дві підгрупи, у групу А потрапили старожили: минулорічний чемпіон «Тиса-1», фіналіст ліги «Teamwear», КС «Ужгород», «КІТ», «Будівельник», «Africa United», «Фенікс», команда АТО. Група В складатиметься з восьми новачків першої ліги: «Стнадарт», «Рятівник», «Перечин», «Інваспорт», «Сторожниця», «УТЕІ», «Зіна», «Здоров’я».

А з 11 листопада розпочалися матчі в лігах.

У суперлізі минулорічний фіналіст «Минай» не дочекався появи мукачівського «Алекса», якому буде зарахована технічна поразка, а чемпіон – ужгородський «Проспект» – ущент розбив новачка суперліги – мукачівський «Беркут» – 8:1. В інших матчах «Медея» (Оріховиця) перемогла «Вопак» – 4:3, а поєдинок «УжНУ» – «Радванка» відбудеться пізніше.

У вищій лізі «Штурм» переграв «Коритняни» – 5:2, а «Здоров’я» перемагає «Стандарт» – 7:1, «Вікінг» долає «Верест» – 3:2. «Олімпік» святкує вікторію в протистоянні з «УжНЕТом» – 3:1.

У першій лізі чинний чемпіон «Тиса-1» так і не дочекався команди АТО, «Фенікс» розбиває «Тімвір» – 4:0, з таким же результатом «Africa United» виграє в КС «Ужгород».

«Будівельник» із рахунком 4:3 долає «КІТ», а «Перечин» перемагає «Зіну» – 4:0. Команда «УТЕІ» переграла колектив «Інваспорту» – 6:5. У матчі «Рятівник» – «Сторожниця» перемагає остання – 5:3.

Президент УФЛ Олександра Терембець каже: чемпіонат проходитиме у два кола, для переможців усіх ліг, окрім кубків та медалей, завдяки спонсорам передбачений призовий фонд та різні цікаві подарунки.

Роман СЕНИШИН

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*