НОВИЙ ТРЕНЕР ТА ПРЕЗИДЕНТ «МИНАя»

зустрілися з журналістами

Цього тижня відбулася зустріч нового головного тренера ФК «Минай» Ігоря Харьковщенка та президента клубу Валерія Пересоляка з представниками мас-медіа.

Президент ФК «Минай» пояснив журналістам причину зміни тренера. Він зазначив, що попередній наставник Микола Гібалюк зробив багато корисного для команди – підняв її на новий рівень та здобув чимало трофеїв. Проте, враховуючи амбіції клубу, а саме дебют у другій лізі чемпіонату України, керівництво вирішило рухатися далі вже з новим інструктором. «Ми попрацюємо з тим, хто має досвід роботи з українськими та закордонними командами, – зазначив він. – Прийняли рішення зупинитися на кандидатурі Ігоря Харьковщенка. Він уже був на Закарпатті у складі тренерського штабу В’ячеслава Грозного, тому знає наш край, традиції, звичаї, ставлення громадськості до футболу, знає і багатьох гравців із «Миная». Впевнений, що досягнемо з ним нових успіхів».

Сам наставник подякував за запрошення та зізнався: «Минай» – це вагомий виклик у його кар’єрі. «Мені цей проект цікавий. Головна задача – гарно проявити себе у другій лізі чемпіонату України. Половину колективу знаю, вони були в «Говерлі», – каже. – За півтора тижня встиг трохи оцінити рівень усіх гравців. Вони були без футболу 2 місяці, це дуже багато. Тому й навантажувати їх не збирався. В суботу зіграли товариський матч із юнацьким складом «Шахтаря», яким задоволений, адже отримав потрібну інформацію».
Тренер також зауважив, що команда потребує підсилення, особливо в захисній та атакувальній ланках.

Щодо інфраструктурних планів, то Валерій Пересоляк зазначив: уже найближчим часом «Минай» зможе приймати суперників на власній арені – щонайменше навесні. Окрім того, повідомив, що у планах створення дитячо-юнацької школи та формування в майбутньому молодіжних команд (U-19 або U-21), які також братимуть участь у всеукраїнських турнірах.

Як стало відомо «НЗ», екс-тренер «Миная» Микола Гібалюк поповнив лави срібного призера чемпіонату Закарпаття – виноградівського «Севлюша» – як гравець.

Семен МИХАЙЛИК
На фото:
"Times New Roman";mso-ansi-language:UK;mso-fareast-language:RU;mso-bidi-language:
AR-SA”>я

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*