Обікрали винзавод у Бобовищі до рук поліції потрапило 12 чоловік – наші та заїжджі

Співробітники Мукачівського відділу поліції та ГУ НПУ в Закарпатській області провели спец­операцію та затримали 12 осіб, які проникли на територію держпідприємства в селі Бобовище, розпилювали металеве обладнання та вантажили на автомобіль.

Затримані не лише закарпатці, а й мешканці Хмельницької області. На території заводу вони «розчленовували» металеві конструкції, а в погребах – алюмінієві бочки.

Правоохоронці вилучили в них відповідні інструменти і три транспортні засоби: вантажівку, на яку складали викрадене, та два мікроавтобуси для перевезення людей.

Поліція встановлює, як довго на території заводу велися такі протиправні дії, скільки загалом осіб до цього причетні та яка сума завданих підприємству збитків. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 ККУ, тобто привласнення та розтрата, вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Слідство триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*