Облрада просить міністра оборони відвести особовий склад 128-ї бригади з бойових позицій

Депутатський корпус Закарпатської облради у ході минулотижневого засідання сесії звернувся до міністра оборони України Степана Полторака щодо необхідності проведення ротації бійців 128-ї окремої механізованої гірсько-піхотної бригади для відновлення боєздатності підрозділу та підняття морально-психологічного духу військовослужбовців.

У документі сказано, що з початку проведення АТО на сході України 128-ма окрема ОГПБ незмінно перебуває на передових позиціях у найгарячіших точках. Цей бойовий підрозділ сформований переважно із закарпатців, постійним місцем дислокації якого є Закарпатська область. Військово­службовці не перестають демонструвати приклади патріотизму, героїзму, мужності й витримки. Ми пишаємося і гордимося своїми воїнами-земляками.

Органи місцевого самоврядування, виконавчої влади, закарпатці, волонтери, підприємці упродовж усього періоду проведення АТО постійно надавали допомогу й продовжують всебічно підтримувати, забезпечувати бійців спорядженням та продуктами харчування, матеріально-технічними засобами, технікою тощо.

На жаль, українці практично кожен день несуть втрати, є поранені. Особливо болісними й нестерпними для всіх закарпатців є втрати наших земляків… Лише з початку липня цього року в 128-й бригаді загинуло четверо бійців підрозділу. Ми низько схиляємо голови перед героями.

Підтримуючи численні звернення громадськості, активістів та родичів військовослужбовців, депутати Закарпатської обласної ради, з метою відновлення боєздатності підрозділу та підняття морально-психологічного духу бійців, просять відвести особовий склад 128-ї бригади з бойових позицій та вирішити питання щодо їх ротації найближчим часом, – інформує прес-служба облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*