Очолити бюро правової допомоги запрошують закарпатських юристів

У державі триває масштабна реформа територіальних органів юстиції, які найближчим часом ліквідують. Натомість систему безоплатної правової допомоги розширять шляхом утворення бюро правової допомоги. 13 із них  працюватимуть на території Закарпаття з вересня. Тут надаватимуть юридичні інформації, представлятимуть інтереси клієнтів у суді, а також консультуватимуть щодо онлайн-сервісів Мін’юсту.

Задля пошуку висококваліфікованих спеціалістів для заміщення посад керівників бюро правової допомоги оголошений відкритий конкурс. Основні вимоги до претендентів – вища юридична освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня та вільне володіння українською мовою.

Як повідомив під час брифінгу директор Регіонального центру з надання вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець, для участі в конкурсі необхідно подати заявку на веб-сайті www.legalaid-jobs.in.ua. У червні кандидати пройдуть онлайн дистанційний курс навчання. Затим відбудеться інтерв’ю з конкурсною комісією, яка створена в кожній області. Заявки претендентів приймаються до 31 травня.

Дізнатися більше про вимоги, строки проведення та умови участі в конкурсі можна на веб-сайтах Координаційного центру з надання правової допомоги www.legalaid.gov.ua та www.legalaid-jobs.in.ua, інформує прес-служба ОДА.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*