Одна аварія, а потерпілих — четверо

Четверо людей у результаті однієї дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різної тяжкості. Ця ДТП сталася 5 листопада близько 8.20 у селищі Кольчино Мукачівського району, де водій автобуса «ПАЗ» зупинився поблизу магазину на вимогу пасажирів. І все б нічого, але при цьому він не з’їхав з проїжджої частини у «кишеньку», кажуть в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

У цей час у попутному напрямку рухалося маршрутне таксі «БАС» сполученням «Крите—Мукачево», яке об’їхало «ПАЗ» з правого боку в той момент, коли на зупинці стояли люди. Один із пішоходів, побачивши такий маневр, встиг відскочити, а чотири жінки опинилися під колесами «маршрутки». Водій здійснивши наїзд на людей, проїхав ще близько 150 м і лише тоді зупинився. Такі свої дії він пояснює тим, що у маршрутному таксі відмовила педаль гальма, а на зустрічній смузі був автомобіль, саме тому й спрямував авто у натовп. Що ж насправді стало причиною, нині з’ясують правоохоронці.

Потерпілі в результаті дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різної тяжкості. Двох жінок після надання медичної допомоги відпустили додому.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*