ОФІЦІЙНО ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ

між Закарпатською ТПП та господарською палатою краю Височина

На Закарпатті з кількаденним робочим візитом перебуває делегація чеського краю Височина, яку очолив гетьман Їржі Бєгоунек. У п’ятницю партнерів приймали в. п. голови облради Йосип Борто та заступник керівника облради Петро Грицик.

У ході перемовин зазначалося, що нинішній рік для Закарпаття та краю Височина є особливим, оскільки відзначаємо 10-річчя плідної співпраці. «І за ту допомогу, яку надає нам Височина, хотів би сердечно подякувати, – підкреслив Й. Борто. – Введені спільно в дію за ці дні соціальні проекти, як і понад 80 – у попередні роки, довго служитимуть закарпатцям». Їржі Бєгоунек запевнив: «Ми й надалі допомагатимемо вам реалізовувати спільні проекти для покращення соціальної сфери».

«Для нас нині дуже важливий ваш досвід проведення реформ, у тому числі щодо місцевого самоврядування, – зазначив П. Грицик. — А тому дуже приємно, що низка міст, селищ і сіл прагнуть офіційно налагодити партнерські стосунки з Чехією. Тож облрада й надалі активно розвиватиме це співробітництво».

На завершення відбулося підписання угоди про спів­працю між Закарпатською торгово-промисловою палатою та господарською палатою краю Височина. Їржі Бєгоунек, користуючись нагодою, запросив керівництво облради та депутатський корпус на святкування 10-ї річниці партнерства Закарпаття та Височини, яке заплановане на кінець жовтня, інформує прес-служба облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*