Опій-сирець на півмільйона перевозили угорці

У селі Велика Добронь на Ужгородщині працівники Нац­поліції краю разом із військовою контррозвідкою СБУ та військовою прокуратурою Уж­городського гарнізону затримали трьох наркоторговців – громадян Угорщини.

Це була спецоперація в ме­жах кримінального провадження. Троє чоловіків систематично перевозили на територію України заборонений товар. До рук правоохоронців торговці наркотиками потрапили саме під час спроби збуту наркозілля.

В ході огляду авто затриманих правоохоронці вилучили 4 пакунки (загальною вагою близько 3 кг) з речовиною, схожою на опій-сирець. Вартість такого «товару» на «чорному» ринку сягає близько півмільйона гривень. Вилучену речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ.

Підозрюваних затримали, відкрито кримінальне провадження за ст.309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), кажуть у відділі комунікацій ГУ НП у Закарпатській області.

У прес-службі ОДА повідомили, що голова облдержадміністрації Геннадій Москаль звернувся до керівників правоохоронних органів із пропозицією надати клопотання про нагородження оперативників, котрі проводили спецоперацію, відзнаками Закарпатської ОДА та обласної ради «За розвиток регіону».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*