Освітяни відзначилися на обласній галузевій спартакіаді

Понад 700 освітян з’їхалися до Ужгорода на фінальні змагання XV обласної спартакіади працівників освіти.

Організаторами були департамент освіти й науки ОДА та облорганізація галузевої профспілки за підтримки ФСТ «Спартак».

У турнірі з міні-футболу перше місце завоювали спортсмени Ужгородщини, з волейболу серед жінок – Ужгорода, а серед чоловіків – Свалявського району. У змаганнях із настільного тенісу високий клас підтвердили З. Сіладі з Виноградівщини та Я. Манзич із Перечинчини.

У шашках перемогли Г. Віхніна (Ужгород) та В. Шопа (Мукачівський р-н), у шахах – Г. Шімон  (Мукачево) та С. Найгебавер (Ужгород). Найвлучнішим у дартсі став І. Терпай (Іршавський р-н), а в кульовій стрільбі – Ю. Федорчук (Мукачівщина).

У бігу на 300 м серед жінок до 35 років перемогла Я. Шпирна (Свалявщина), понад 35 – М. Жиган (Міжгірщина). На 500-метрівці серед чоловіків кращими були Ю. Бабинець (Ужгородський р-н) і В. Папіш (Мукачево). Перше командне місце з легкої атлетики вибороли мукачівці.

У сімейних стартах змагалися 14 родин. Перемогли Людмила, Олег та Давид Мартиновичі з  Ужгорода.

У плаванні кращими стали: Наталія Сличко (Воловеччина), Любов Капчук (Рахівський р-н), Михайло Малешко (Тячівський район), Олександр Фатула (Берегово). Перше загальнокомандне місце в берегівців.

У гирьовому спорті кращі результати показали О. Коложварі (Виноградівщина), М. Бабець (Воловецький район) і В. Діус (Мукачівщина).

Найвидовищним стало перетягування каната. Перемогу другий рік поспіль святкували освітяни з Ужгорода.

Призери в індивідуальному заліку нагороджені медалями та дипломами, а команди в окремих видах – дипломами організаторів. Крім того, усі діти – учасники змагань отримали подарунки від профспілки працівників освіти і науки

Перше місце в загальнокомандному заліку завоювала збірна Ужгорода, друге – Мукачева, третє – Ужгородського району.

Сергій БАРАНЧИКОВ

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*