ПАРАД НАРЕЧЕНИХ В УЖГОРОДІ ПРОВЕДУТЬ У ЧЕРВНІ

28 червня, у День Конституції України, в Ужгороді відбудеться вже традиційний, 9-й, закарпатський Парад наречених.

Організатори повідомляють, що всі учасниці, а запрошують повнолітніх дівчат та жінок, незаміжніх і заміжніх, поділяться на групи за стилем та тематикою й матимуть свою денну програму. Журі в історико-культурному центрі «Совине гніздо» визначить переможців у номінаціях кращі й найоригінальніші букет, макіяж, зачіску, плаття, бодіарт, а також найбільш гармонійний образ.

Відбудуться й автопробіг – кортеж із учасницями параду проїде містом, а відтак – піша хода в супроводі музик центром Ужгорода. Під час фінальної частини свята (локація ще обговорюється) заплановані:

 презентація кожної групи наречених;

 нагородження переможниць у номінаціях;

 виступи артистів;

 розіграш головного призу;

 «Танець молодої» – масовий танець учасниць із глядачами, що передбачає збір грошей на благодійність;

 фаєр-шоу;

 виконання гімну Параду наречених, після чого учасниці кидають у натовп свої букети. На завершення – вечірка в нічному клубі з танцями до ранку.

Всі учасниці отримають сувеніри на згадку та фотографії, а переможниці в номінаціях – призи від партнерів Параду наречених. Головний приз розіграють у лотерею.

Нагадаємо, що вісім Парадів наречених в Ужгороді пройшли у 2008 –2017 роках. У першому були 32 учасниці, у третьому – 179, і це поки що рекорд. Під час парадів, до речі, встановили й інші рекорди: найдовші фата й весільний рушник, найбільші торт та тарілка тощо. Було встановлено перший і єдиний «лежачий» пам’ятник в Україні – весільному рушнику біля Ужгородського РАЦСу.

Учасниць уже нині запрошують зареєструватися, заповнивши анкету за посиланням https://tinyurl.com/ybjb8rg7

Усі новини про подію – на сторінці «Закарпатський Парад наречених» у «Фейсбуці».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*