Перечинські правоохоронці на крадіжках з приватних будинків викрили трьох мешканців Порошкова

Поліція за чотирма фактами крадіжок з будинків розпочала слідство. Осіб, причетних до вчиненого, затримали. Зараз вирішують питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Співробітники кримінальної поліції Перечинського відділення спільно з колегами Управління карного розшуку встановили осіб, які підозрюються у вчиненні чотирьох крадіжок з приватних будинків мешканців села Порошково.

В ході розслідування правоохоронці встановили, що троє місцевих хлопців, вночі, з будинків, у які власники приїжджали лише на вихідні дні,  викрали гроші, комп’ютерну і побутову техніку, кухонні і столові набори посуду та інші речі домашнього вжитку. Загальна сума збитку склала понад 80 тисяч гривень.

Поліцейські під час проведення оперативно-розшукових заходів встановили осіб, причетних до скоєного. Ними виявились троє мешканців Порошкова,  віком 15, 18 та 27 років. Частину викраденого правоохоронці вилучили за місцем проживання одного з  фігурантів кримінального провадження.

За ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, у поліції  проводять розслідування, повідомили з відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*