ПЕРЕМОЖЦІ УФЛ –

«ПРОСПЕКТ», «УжНЕТ» ТА «ТИСА-1»

У неділю, 19 березня, добіг завершення чемпіонат із футзалу Ужгородської ліги.

Загалом у змаганнях узяли участь 24 команди, в складі яких виступали майже 400 гравців. А на фінальній частині в спорткомплексі «Зінедін» ніде було яблуку впасти від уболівальників. Організатори в особі ведучої спортивних програм на обласному телебаченні «Тиса-1» Олександри Терембець постаралися на славу.

Перед матчами глядачів та учасників розважали дів­чата-барабанщиці та юні гімнастки. А відкрив фінал УФЛ мер Ужгорода Богдан Андріїв, який зазначив: радий, що футзал набрав такої популярності в місті.

На майданчик вийшли команди першої ліги: «Тиса-1» та «Тімвір». Повели телевізійники – свої голеодорські здібності в черговий раз продемонстрував Василь Старух, проте молоді «тімвіровці» вже за хвилину зрівняли рахунок у матчі. Переможну крапку поставили гравці «Тиси-1» – після розіграшу ауту Ерік Гречка спрямував навісну передачу на забивного В. Старуха, який знову виграв дуель у воротаря «Тімвіра». Тож 2:1 – перемога «Тиси-1», і вона стає чемпіоном у першій лізі.

У наступній зустрічі силами мірялися представники вищої ліги – «УжНЕТ» та «Коритняни». Лише на 14-й хвилині Михайло Кополовець зумів відкрити рахунок за «УжНЕТ», але коритнянці через хвилину відновили паритет. Та все ж майстерність М. Кополовця далася взнаки, і він ще двічі відзначився взяттям воріт суперника, ще один гол забили партнери по команді. Тож 4:2 – й почесний кубок вищої ліги дістається колективу «УжНЕТ».

А справжньою родзинкою футбольного вечора стала зустріч найкращих команд суперліги: «Проспект» – «Минай-1». Пристрасті кипіли неймовірні. Великий внесок у перемогу «Проспекту» зробив кращий голеодор Роберт Гегедош, який відкрив рахунок у цій зустрічі, а згодом став автором покеру. Минайці відповіли лише на 16-й хвилині голом Владислава Микуляка, скоротив відставання Ярослав Пилип. За рахунку 4:2 команди пішли на перерву.

У другій половині зустрічі у «проспектівців» з’явилося підсилення в особі Матвія Бобаля та Юрія Шукаля. Й одразу ж Матвій продемонстрував свій хист забивного нападника, реалізувавши дві нагоди у ворота колишнього партнера по «Говерлі» Дмитра Бабенка. «Минай-1» прагнув врятувати ситуацію, випустивши на майданчик п’ятого гравця, однак цим скористався «Проспект», гравці якого кілька разів забивали м’ячі в порожні ворота. З рахунком 9:4 перемагає «Проспект» і виборює головний трофей УФЛ.

Спеціальні призи отримали кращі гравці в усіх лігах у своїх номінаціях.

Михайло АРДАНИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*