Перший заступник голови облради провів прийом громадян з особистих питань

Сьогодні, 18 липня згідно із графіком, затвердженим розпорядженням голови облради Михайлом Рівісом, жителів Закарпаття приймав його перший заступник  Йосип Борто.

 На прийом приїхали жителі із різних районних центрів, міст і сіл краю. Більшість із них – багатодітні, інваліди, пенсіонери. Здебільшого із проблемами соціального характеру – щодо поліпшення житлових умов, сприяння у виділенні матеріальної допомоги та санаторних путівок для лікування.

Так, Іван П. з Ужгорода – батько багатодітної сім’ї, де виховується шестеро діток, просив матеріальну допомогу , щоб зібрати малечу до школи.

Аліна П. та її чоловік Андрій – обоє інваліди з дитинства. Створили гарну сім’ю, очікують на другу дитинку та через відсутність власної оселі доводиться жити по чужих квартирах, які коштують дорого. Та й лікуватись треба обом.

Пенсіонерка Марія Ш. перенесла онкологію, має діабет й інші супутні захворювання. Щоденно потрібні медикаментах, які коштують дорого, а пенсія невисока.

Інша пенсіонерка Марія О. також розповіла подібну історію : має хворе серце та очі, ліки – дороговартісні, а пенсії не вистачає навіть на прожиття.

Оніко Н. із с. Часлівці Ужгородського району просила матеріальну допомогу на оздоровлення доні, яка перенесла числення операції і перебуває на інклюзивному навчанні.

Інші заявники скаржились на високі тарифи, ціни на продукти тощо.

Йосип Йосипович уважно вислухав кожного заявника, підтримав добрим словом і ділом, роз’яснив спірні питання, а ряд скарг вирішити невідкладно. З окремих дав відповідні доручення працівникам виконавчого апарату облради, повідомили з прес-служби облради.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*