ПЕРШОКУРСНИКИ ВІДКЛАЛИ

підручники й конспекти

Іскрометний концерт, зітканий із співів і танців, жартів і пантоміми, — все це про День першокурсника Ужгородського коледжу культури і мистецтв. Клоуни Вероніка Маурер і Марія Варцаб’юк не сміялися, зате до реготу смішили інших.

Доброю майстерністю зблиснув студент-ром Валерій Йонаш: сів за фортепіано і, як справжній джазмен, за лічені хвилини зірвав купу аплодисментів. Нев’янучий ромський фестиваль «Пап-джаз-фест» ніколи не перерветься, якщо матиме таких резервістів.

Директор коледжу Наталія Шетеля не оминула нагоди відзначити тих студентів, які перемагали на обласних і всеукраїнських творчих конкурсах, предметних олімпіадах. Подякувала за організацію святкового вечора викладачам – заслуженому працівникові культури України Єлизаветі Сівак і Людмилі Ухач.

Завершилося, як у американській комедії, – розмазаним по обличчю тортом. З його «нутрощів» ні з того ні з сього вийшов… здоровенний студент. Але ж торт не втратив смакових якостей! Герої вечора за спільним столом з’їли його без залишку.

– Учасники сьогоднішнього свята переконалися в незвичайній обдарованості наших студентів-першокурсників, – зауважила Наталія Шетеля. – Їх цього року ми набрали 67, і, хоча вони ще лише починають шлях до професії, їх уже бажають бачити на будь-якому концерті чи презентації. Створюємо всі умови, щоб художньо збагачувалися і розвивалися. Культурно-мистецькі багатства Ужгорода теж відкривають для цього широкі можливості.

Василь БЕДЗІР.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*