Підтримай «Вікімандри» українською

Від 1 до 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай «Вікімандри» українською», мета якого – наповнення вільного ілюстрованого онлайн-путівника довідковою інформацією про подорожі українською та іншими мовами.

«Вікімандри» – один із проектів фонду «Вікімедіа», найвідомішим із яких є всесвітньо відома «Вікіпедія», і має потенціал стати найповнішим вільним путівником, що міститиме найбільшу кількість цікавої та важливої інформації. ГО «Вікімедіа Україна» готова провести тренінги з редагування «Вікімандрів». У конкурсі можуть узяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів – створювати нові та покращувати існуючі статті у «Вікімандрах» українською, а також створювати нові статті про Україну іноземними мовами.

Учасники мають бути зареєстрованими у «Вікіпроектах» (зробити це можна за посиланням у правому верхньому куті). Призовий фонд конкурсу становить 16 тисяч гривень. Головний приз – туристична поїздка в межах України. За 2 –10 місця у загальному заліку – сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя тощо.

Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитися за посиланням https://uk.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри:Підтримай_Вікімандри_українською. Із запитаннями звертайтеся до організаційного комітету конкурсу: wmua-staff@wikimedia.org.ua

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*