Після ганебної поразки «Говерлу» залишили кілька гравців основи

Домашній матч 24-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги для ужгородської «Говерли» проти луганської «Зорі» став своєрідним відображенням реального стану речей у закарпатській команді.

На очах у нечисленної вболівальницької публіки (на трибунах «Авангарду» були присутні близько 300 глядачів), адже більшість закарпатців готувалася до Великодня, луганська «Зоря», яка практично перебуває в екзилі, просто познущалася з закарпатської команди. Вже після першої половини поєдинку рахунок став 3:0 на користь «Зорі», а могло б бути і всі 8. У другому таймі гості просто вирішили дограти матч і лише раз вразили володіння «говерлян». Тож 0:4 — із таким рахунком на табло завершилася ця гра.

Навіть діти з трибун стадіону кричали гравцям нашої команди: «Вам не соромно так грати!?» Але нині така реальність «Говерли», яка через недалекоглядність власника Нестора Шуфрича погрузла в боргах, і менеджмент клубу лише в останній момент схаменувся, що борги слід повертати, бо інакше не видадуть атестат, і «Говерла» просто зникне. Нагадаємо, що з ужгородського клубу вже зняли 9 очок за невиконання рішень контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ саме через невиплату боргів по зарплатні колишнім гравцям, ще раніше заборонили проводити реєстрацію нових футболістів. А тим часом, за інсайдерською інформацією, розташування команди вже залишили кілька гравців основного складу – Павло Іванов, Павло Кутас та Михайло Сергійчук.

Наступний матч «Говерла», яка посідає тринадцяте місце в турнірі, проведе на виїзді проти «Олександрії» сьогодні.

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*