Поблизу Мукачева сталася ДТП за участі прокурора

20 лютого на автодорозі сполученням Київ—Чоп, неподалік Мукачева, близько 20-ї години сталося зіткнення двох автомобілів. За кермом одного з них сидів старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області 33-річний Ростислав Костур. За висновками слідчо-оперативної групи, яка виїжджала на місце ДПТ, керуючи автомобілем марки ВАЗ-21099 за несприятливих погодних умов – налипання значної кількості мокрого снігу та ожеледиці, останній не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Мерседес-Бенц Ц-180». За кермом цієї іномарки був 17-річний мукачівець, а в салоні перебували дівчата 17 та 16 років.

Внаслідок зіткнення було пошкоджено обидва легковики. Одна з дівчат отримала струс головного мозку, водій — незначні забої та садна, а працівник прокуратури — закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої лівої ноги. Для надання медичної допомоги їх було доставлено до Мукачівської центральної районної лікарні та Обласної дитячої клінічної лікарні у місті над Латорицею.

Як повідомляє прес-служба облпрокуратури, у водіїв обох транспортних засобів відібрано зразки крові для перевірки на наявність алкоголю та наркотичних речовин, а відомості про цю пригоду зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Мукачівського МВ УМВС України у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*