Поліцейські затримали п’яного водія вантажівки, який скоїв аварію з потерпілими і втік з місця події

Правоохоронці Головного управління Нацполіції в Закарпатській області спільно з районними слідчими арештували водія вантажівки, який допустив зіткнення з легковиком, і намагався уникнути відповідальності, покинувши місце аварії. Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України

5 вересня, після обіду до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими на об’їзній дорозі, поблизу Ужгорода. За викликом виїхали співробітники спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області та слідчо-оперативна група районного відділення поліції.

На місці поліцейські з’ясували, що водій вантажівки – мешканець села Ганичі Тячівського району, допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 61-річного ужгородця. У легковику на момент аварії, крім водія, перебували його дружина та восьмирічна внучка. Саме дитина постраждала найбільше. Її госпіталізовано до лікарні.

Встановлено, що водій «Daewoo Lanos»  здійснював маневр повороту, коли до нього ззаду в’їхала вантажівка.

Водій вантажівки «VOLVO»  – 39-річний житель села Ганичі Тячівського району, після зіткнення з автомобілем з місця аварії втік, однак чоловіка оперативно розшукали. У ході медосвідування виявилося, що за кермом він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. У крові водія виявили 3, 2 проміле алкоголю. Станом на тепер його затримано у порядку статті 208 КПК України.

За фактом ДТП з потерпілими поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілій тілесні ушкодження.

Відносно порушника вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/porushennya-pravil-dorozhnogo-ruxu/policziya-zatrimala-p-yanogo-vodiya-vantazhivki-yakij-skojiv-avariyu-z-poterpilimi-i-vtik-z-misczya-podiji/

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*