Понад 4 тисячі закарпатців задекларували свої доходи

Державна податкова служба у Закарпатській області нагадує громадянам про необхідність задекларувати свої доходи, отримані протягом 2012 року. Для цього залишився рівно тиждень – до 1 травня 2013 року.

Понад 65% поданих декларацій — це декларації на отримання права на податкову знижку. Таких декларацій до податкових інспекцій надійшло трохи більше 2800. Продаж нерухомого і рухомого майна, дохід від інвестицій, успадковане і отримане в дарунок майно, іноземні доходи, дохід незалежної професійної діяльності задекларували понад 1000 закарпатців.   

Для зручності громадян з цього року запроваджено новий сервіс, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

За роз’ясненням щодо декларування платники податків можуть звернутися безпосередньо до податкових інспекцій та сервісних центрів, які на період кампанії декларування працюють у посиленому режимі, повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*