Понад 82 тисячі адмінпослуг надали в краї ЦОПи цьогоріч

У роботі 10-ти Центрів обслуговування платників на Закарпатті задіяні 67 працівників, які за січень – липень надали краянам 82,1 тис. адміністративно-податкових послуг.

У обласній ДФС зазначають, що майже 90% послуг платники одержали саме в таких спеціальних місцях, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Найпопулярнішою послугою в краї традиційно залишається видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Зокрема протягом семи місяців видали 54 тисячі реєстраційних номерів.

Загалом у ЦОПах платники без черги, у зручний для них час, мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ужгородському – ще й отримати ключі електронного цифрового підпису.

Варто зазначити, що ДФС України активно працює над запровадженням нових та вдосконаленням існуючих електронних сервісів. На допомогу платникам у вирішенні їх питань можуть прийти такі онлайн-сервіси як ЗІР (zir.sfs.gov.ua) та Елект­ронний кабінет платника (cabinet.sfs.gov.ua).

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*