Посилка з гашишем за грати заведе…

На початку липня на митному посту «Тиса» Чопської митниці під час митного огляду мікроавтобуса, який прибув з Португалії, серед інших посилок співробітники СБУ спільно з митниками виявили у металевій банці з-під какао підозрілу речовину темно-коричневого кольору. Експертиза підтвердила, що у банці майже 85 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – гашишу.

Водій транспортного засобу пояснив, що отримав пакунок від невідомої особи і мав доправити його до Івано-Франківська, а про вміст пакета нічого не знав.

Відтак 8 липня поблизу однієї з автозаправок м.Калуш Івано-Франківської області, куди прибув мікроавтобус, співробітники СБУ в Закарпатській області затримали отримувача посили з наркотиком. 27-річний місцевий мешканець зізнався правоохоронцям, що замовив гашиш у свого знайомого, котрий проживає у Португалії. Частину цього наркотичного засобу він планував реалізувати, а частину залишити для власного вжитку.

Зловмиснику було оголошено про підозру у вчиненні злочину, яким передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі від 8 до 10 років.

Ужгородський міськрайонний суд стосовно громадянина України обрав запобіжний захід – тримання під вартою, йдеться в повідомленні прес-центру СБ України.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*