Посилюються заходи безпеки громадян та об’єктів інфраструктури

Таке завдання поставив перед керівниками обласних державних адміністрацій прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у п’ятницю, 23 січня, під час всеукраїнської селекторної наради, Закарпаття під час якої  представляли заступник голови облдерж­адміністрації Михайло Рівіс, очільники правоохоронних відомств, силових структур краю, а також управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області.

Мова йшла про організацію патрулювання міст, активні дії правоохоронців по локалізації будь-яких сепаратистських елементів або тих, хто підтримує сепаратизм.

Керівник уряду Арсеній Яценюк доручив головам обласних державних адміністрацій проводити щоденні оперативні наради з представниками силових відомств для координації роботи з безпеки громадян і об’єктів інфраструктури.

Глава Кабміну також наголосив, що голови ОДА, які за законом керують цивільною обороною на відповідних територіях, повинні перейти в щоденний оперативний режим роботи.

Після завершення селекторної наради, зазначає управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, заступник голови ОДА Михайло Рівіс доручив керівникам структур та відомств вжити заходів для виконання поставлених прем’єр-міністром України завдань.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*