ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ І В СПОРТІ

на рівних виступають

На мукачівському стадіоні «Спартак» пройшла перша спартакіада працівників закладів культури Закарпаття, присвячена 60-річчю створення галузевої профспілки, яку очолює Наталія Товтин.
На старт цих змагань вийшла 31 команда закладів та установ культури районів і міст нашого краю та обласних організацій галузі — музеїв, театрів, філармонії, навчальних закладів, творчих спілок, інших структур культури – усього понад 300 учасників.

Оскільки спартакіада культури була дебютною, цього дня були зафіксовані перші рекорди: у бігу на 60 метрів встановила Сільвія Роспопа з Виноградівського району, а іншим рекордсменом у чоловіків на 100-метрівці став Олександр Куликов (обласна філармонія). Були зафіксовані перші рекорди галузі і в стрибках у довжину, де найкращими були Надія Тотін (обласна бібліотека для дітей) та Олександр Куликов (філармонія). В сімейних стартах впевнену перемогу здобула родина Мазур із Хуста, яка була найсильнішою в усіх видах триборства. На другому місці – Борові (обласний музей народної архітектури та побуту), на третьому – сім’я Балінт (коледж культури).

У шахах у впертій боротьбі чемпіонський титул завоював Костянтин Костик (Рахівський район), у шашках – Альберт Хазітарханов (музичне училище). В настільному тенісі не було рівних Світлані Аванесовій (Мукачівський район) та  Івану Марущинцю (управління культури облдержадміністрації), а у більярді — Олександру Семану (Іршавщина).

У загальнокомандному заліку чемпіоном першої обласної спартакіади працівників закладів культури Закарпаття стала команда працівників культури Виноградівського району. На другому місці — спортсмени Закарпатського музею народної архітектури та побуту, на третьому – Ужгородського державного музичного училища імені Д.Задора.

Сергій БАРАНЧИКОВ.
Фото автора.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*