Працівники Великобичківського лісомисливгоспу пропагують збереження природи серед малечі

Днями, напередодні Міжнародного свята День мисливця на базі ДП «Великобичківського лісомисливгоспу» проведено конкурс на кращий авторський вірш та гумореску на тему «Мисливські пригоди» серед учнів 5-10 класів шкільних лісництв.
«Даний захід проводено з метою підвищення престижу лісової та мисливської галузей, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи та пропонування ідей відтворення та збереження місцевої фауни», – відмітив начальник лісогосподарського відділу Сергій Обриський розповів.
Підсумки конкурсу проводила комісія в складі: Директор ДП «Великобичківське ЛМГ» – Юрій Сойма; в.о. головного лісничого – Роман Ясінчак; головний мисливознавець – Володимир Тафічук; інженер лісових культур – Сергій Обриський; інспектор з кадрів – Марія Сідей; представник Верхньоводянського СБК – Іван Павлюк (керівник гуртка художньої самодіяльності).
За результатами конкурсу І місце зайняла учениця 9 класу Діловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів –Майя Мендришора – Діловецька ЗОШ І-ІІІ ст. з авторською гуморескою «Мисливські пригоди», ІІ місце –Василь Куриляк, учень 9 класу Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., з гуморескою «Що то за тварина?», ІІІ місце розділили між собою учень 5 класу Верхньоводянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 –Василь Ткач та учениця 5 класу Великобичківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 –Інесса Штефанюк.
Всіх учасників конкурса відзначено грамотами та подяками підприємства, а також відповідними грошовими преміями. Учні які зайняли І та ІІ місця представлятимуть ДП «Великобичківське ЛМГ» на міжнародному Дні мисливця, який відбудеться 26 травня 2018р. в с. Шаланки, Виноградівський район.
Керівництво ДП «Великобичківське ЛМГ» виcловлює подяку керівникам шкільних лісництв від підприємства, вчителям навчальних закладів, які готували своїх вихованців до конкурсу і безпосередньо учням, які залишились не байдужими до запланованого заходу. Радіємо, що у нашому краї є небайдужа молодь, яка дійсно вболіває за навколишнє середовище та Батьківщину, повідомили з прес-служби Закарпатського ОУЛМГ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*