ПРЕЗИДЕНТ ВИТРАТИВ ПОНАД ПІВМІЛЬЯРДА

на підтримку української армії

Президент Петро Порошенко витрачає власні кошти на придбання зброї, яку передає українській армії. Про це повідомляють ресурс «Ukrainian military pages» та народний депутат Володимир Ар’єв.

Так, ukrmilitary.com пише, що з початку російської агресії проти України П. Порошенко витратив понад 500 млн гривень своїх грошей на допомогу ЗСУ, в тому числі декілька десятків мільйонів – для 3-го окремого полку спеціального призначення Сил спецоперацій (до 2016 року – оперативного командування «Південь» Сухопутних військ). Серед переданої допомоги – автомобілі, бронежилети, спорядження, форма, теплі речі, а також 100 снайперських комплексів у складі 82-х карабінів Z-10 та 18- ти гвинтівок «Savage», оптика, далекоміри й десятки тисяч набоїв, уточнює видання.

21 серпня під час візиту Президента до 3-го окремого полку спецпризначення, який дислокується у Кропивницькому, його командир передав Порошенку символічний подарунок із гільзами від набоїв, випущених із цих гвинтівок, з прізвищами загиблих побратимів, зазначає ресурс.

У свою чергу Ар’єв прокоментував цю публікацію у «Фейсбуці» словами про те, що «в 2015 році компанія Порошенка віддала на відновлення ЗСУ 350 млн грн».

Нагадаємо, Фонд Петра Порошенка у травні звітував, що за 2014 – 2016 роки пожертвував понад 700 мільйонів гривень на благодійність, із них половину витратили на потреби армії, а ще 350 мільйонів – на соціальні та інфраструктурні проекти.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*