Прикордонники з різних куточків України вирішили пограти в Ужгороді у волейбол

В Ужгороді відбувся чемпіонат України з волейболу серед службовців Державної прикордонної служби України. Йдеться про фінальну частину змагань, у якій взяло участь 8 команд з різних куточків країни – з Києва, Котовська, Луцька, Херсона, Мукачева, Ізмаїла, Харкова та Чопа. 
 
Різні види спорту для прикордонників — не лише хобі. Бо відомо, що 133 представники Державної прикордонної служби за роки незалежності виступали на Олімпійських іграх, де здобули 10 золотих, стільки ж срібних та 8 бронзових нагород. Щодо волейболу, то серед гравців в Ужгороді були й ті, хто нині оберігає східний кордон. Помічник голови Державної прикордонної служби України Микола Подоляк розповідає, що після повернення з «гарячих точок» займатися бодай якимось видом спорту для прикордонника – неабияке психологічне розвантаження. Тому і зініціювали такий чемпіонат. 
 
Натомість головний тренер спортивного комітету Державної прикордонної служби України Андрій Яремус розповів, що змагання проходили на базі Чопського прикордонного загону. 
 
Надія АНАСТАСІВ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*