Принадами «Синевира» зацікавилися туроператори

Туристичну привабливість Національного природного парку «Синевир» давно вже високо оцінили як подорожуючі краєм, так і туристичні оператори. Дивовижні краєвиди, гармонійно поєднані з історико-архітектурними пам’ятками регіону, справляють неабияке враження на туристів.

Приємно здивовані були і менеджер туристичної фірми з міста Тернопіль Наталія Минько та її колеги. Недавно делегація з туристичної агенції приїхала оглянути рекреаційні об’єкти Національного парку, які варто включити до новоствореного екскурсійного маршруту.

Крім гірської перлини — озера Синевир, яке так полюбляють туристи, менеджери також оглянули недавно відкритий, але вже відомий реабілітаційний центр бурих ведмедів, впорядковані й відреставровані бункери «лінії Арпада», візит-центр, музей лісосплаву, водоспад Білий Звір, болотне угіддя Глуханя, високогірне Дике озеро, мотелі та будинки відпочинку НПП «Синевир». Приємно вражені, фахівці з рекреації відзначили, що у Національному парку є ще багато маловідомих місць, які цікаві туристу. Відтак такі об’єкти треба побільше рекламувати, аби привернути увагу до них мандрівників.

Результатом відвідин НПП «Синевир» представниками турфірми стане привабливий екскурсійний маршрут новими об’єктами.

Марія ШЕТЕЛЯ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*