ПРИЗ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ-ЛІСОРУБІВ

здобули рахівці

У Рахові пройшов меморіальний міжнародний турнір з футболу серед команд гірських населених пунктів нашого краю пам’яті героїв соцпраці, переможців Міжнародних змагань лісорубів у канадському місті Монреаль (1967) Івана Чуси та Василя Шорбана. В ньому взяло участь 6 команд – три з Тячівського району, дві — з Рахівського, а також наші гості з Угорщини — команда з міста Дунауйварош.

Звуками трембіт привітали господарі учасників змагань, які пройшли цікаво і видовищно. Основний час поєдинку за третє місце команд ФК «Лісоруб» (Усть-Чорна) та ПАШЕ (Дунауйварош, Угорщина) закінчився бойовою нічиєю — 2:2. У серії пенальті кращими були закарпатці, які й стали бронзовими призерами турніру.

Доля перехідного кубка і золотих медалей вирішувалася у матчі двох команд —представників із Рахівщини – «Карпати» та «Рахів». Поєдинок приніс перемогу команді «Карпати» з рахунком 4:2.

Красень кубок обкому профспілки працівників лісових галузей та обласної ради ФСТ «Україна» футболістам «Карпат» вручив голова галузевого обкому Володимир Ільков. Призери турніру також нагороджені медалями та дипломами.

Сергій БАРАНЧИКОВ.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*