Про реформи у сфері енергоефективності розкажуть у Закарпатській ОДА

У п’ятницю, 14 вересня, об 11.00 у прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг з питань реформ у сфері енергоефективності. З журналістами зустрінуться:

Едуард Маляр – директор обласного департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та ЖКГ;

Артур Обідник – державний експерт Експертної групи енергозбереження у сфері ЖКГ Директорату енергоефективності Мінрегіону;

Ірина Гудзь – консультант проекту «Реформи в сфері енергоефективності в Україні».

О 12.00 у малому залі засідань Закарпатської ОДА (м. Ужгород, пл. Народна, 4, ІІ поверх) розпочнеться інформаційний семінар для представників територіальних громад Закарпатської області «Реформи в сфері енергоефективності – нові можливості для розвитку громад».

Семінар у рамках проекту «Реформи у сфері енергоефективності в Україні» організовано Мінрегіоном України спільно із Закарпатською облдержадміністрацією за підтримки українсько-німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ (GmbH).

Під час заходу буде презентовано напрацювання щодо імплементації Директиви 27 ЄС «Про енергоефективність» та Закону України «Про фонд енергоефективності».

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*