Про ветеранів галузі турбується профспілка автотранспортників

До професійного свята – Дня автомобіліста та дорожника – Закарпатська обласна організація профспілки працівників автотранспорту та шляхового господарства провела традиційну зустріч із ветеранами галузі, в організації якої значну допомогу надало ПрАТ «Закарпатавтотранс». Як завжди, зібрання проходило на базі оздоровчого комплексу «Водограй» в селищі Чинадійово Мукачівського району.

Вітаючи присутніх, голова облорганізації галузевої профспілки Олександр Воронін та один із очільників ПрАТ «Закарпатавтотранс», Мікловш Коссей подякували їм за багаторічну сумлінну працю і вручили матеріальну винагороду. Гратулювали й колишнім керівникам автопідприємств: Міжгірського – Василю Стецюничу та Ужгородського – Григорію Анацькому, начальнику Міжгірської автостанції Пет­ру Гримуту з нагоди 80-річчя. Без нагород теж не обійшлося.

Ветерани поділилися спогадами про трудову діяльність, організацію відпочинку й оздоровлення автотранспортників та членів їхніх сімей, яку протягом багатьох років проводила галузева профспілка спільно з профспілковими організаціями автотранспортних підприємств області.

Відзначили й діяльність одного з найкращих оздоровчих закладів краю – комплексу «Водограй». За підсумками оздоровлення дітей влітку 2018 року його директор Наталія Собеніна отримала почесну грамоту Закарпатської облпрофради.

Сергій БАРАНЧИКОВ

На фото: Олександр Воронін вручає нагороду Наталії Собеніній.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*