Пробіжи – допоможи онкохворій жінці

Наближається улюблене свято дітей та дорослих – День святого Миколая. Біговій спільноті Ужгорода пропонують напередодні зібратися задля доброї справи. «Uzhhorod Running Club» та «JABIL Uzhgorod» запрошують усіх охочих до участі в благодійному забігу «Пробіжи – допоможи!», який відбудеться 16 грудня в Ужгороді на площі Театральній.

Метою проведення благодійної акції є привернення уваги до потреб онкохворих та збір коштів для лікування Наталії Марфідін (діагноз: гостра лейкемія – рак крові). Хвороба раптово ввірвалася в життя молодої матусі, яка разом із чоловіком виховує двох донечок, молодшій із яких усього два рочки.

Учасники матимуть можливість обрати одну з двох дистанцій: «Я – спортсмен» – завдовжки 6 км (3 кола) та «Я – благодійник» – 2 км (1 коло). Вартість онлайн-реєстрації на сторінці у «Фейсбуці» – від 100 грн, у день забігу на місці старту (якщо залишаться місця) – від 150 грн. Ліміт учасників – 180 чоловік. Долучитися можуть особи, яким виповнилося 18 років. Старт забігу – о 12.00 (ліміт часу – 60 хв.). Поспішайте реєструватись, адже тільки перші 100 чоловік гарантовано отримають стартовий номер та сувенірний магнітик, а на згадку про забіг – медаль фінішера.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*