ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО МЕДИКИ ВІДЗНАЧИЛИ

масовою спартакіадою

Традиційно напередодні професійного свята – Дня медичного працівника – в Ужгороді вже всімнадцяте пройшла наймасовіша галузева спартакіада області. На старт фінальних змагань вийшли 44 команди медичних та оздоровчих закладів краю – загалом понад 1000 учасників.

Організатори дійства – департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА та обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я, допомагало й ФСТ «Спартак». Перед початком змагань пройшов урочистий марш-парад команд на чолі з прапороносцями та духовим оркестром Ужгородського державного музичного училища ім. Дезидерія Задора.

Медики визначали з-поміж себе кращих у 15 видах. Протягом усього дня на спортивних майданчиках точилася напружена боротьба. До суддівства були залучені кращі арбітри нашого краю. Заступник начальника департаменту охорони здоров’я ОДА Тетяна Міцьо зазначила, що такі заходи не тільки популяризують здоровий спосіб життя та активний відпочинок, а й згуртовують колективи.

За підсумками спартакіади у плаванні перемогла команда обласної дитячої лікарні, а в перетягуванні канату – облстоматполіклініки. В сімейних стартах найкращими виявилися працівники Ужгородської дитячої лікарні, а в більярді – Мукачівської ЦРЛ. У кульовій стрільбі найвлучнішими були спортсмени Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги. У легкоатлетичному кросі лідирувала Мукачівська ЦРЛ, а в дартсі – ЗОКЛ ім. А.Новака. В армспорті перші місця у трьох вагових категоріях посіли спортсмени Іршавського центру ПМСД, обласної стоматполіклініки та Рахівської ЦРЛ. А в гирьовому спорті, теж у трьох вагових категоріях, переможцями стали атлети Тячівської ЦРЛ, обласного бюро судмедекспертизи та Хустської ЦРЛ.

Традиційно переможці крайових змагань візьмуть участь у міжгалузевій та загальноукраїнській спартакіадах, повідомляє обласний Центр здоров’я.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*