П’ятсот неоподаткованих мінімумів можна отримати за розвиток парламентаризму

На адресу голови Закарпатської облради Михайла Рівіса надійшов лист від голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України А. Палатного, з якого випливає: комітет до 1 вересня 2016-го приймає клопотання про присудження премії ВРУ за розвиток парламентаризму. Причому її сума солідна – 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян!

Як повідомляє прес-служба облради, заявки про присудження цієї премії можуть подавати центральні органи виконавчої влади, обласні та Київська міська ради, всеукраїнські молодіжні громадські організації. Премія (вірніше, щороку – десять премій) присуджується громадянам України віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським організаціям. До клопотання додаються відомості про кандидата на здобуття премії, його особисті досягнення або досягнення відповідної громадської організації, рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, громадської організації, що висуває кандидатуру. До документів слід додати паспортні дані, ідентифікаційний код, контактний телефон та електронну пошту кандидата.

Інформація щодо премії Верховної Ради за внесок молоді в розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування розміщена на сайті комітету (www.komsport.rada.gov.ua). Контактна особа: Чорна Олена Віталіївна (тел: (044) 255-31-14, електр. адреса: chorna-ov@rada.gov.ua).

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*