Питну воду пропонують наші митники в п’яти пунктах пропуску

Минулого тижня ми потерпали від аномальної спеки. Та попри це, всі пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС працювали в штатному режимі: тільки в суботу, 5 серпня,кордон перетнуло понад 14 тисяч легковиків, 98 автобусів і більш ніж 33 тис. громадян.

У найбільших пунктах пропуску – «Тиса», «Ужгород», «Лужанка», «Дяково» та «Солотвино» – для подорожуючих митники встановили кулери з питною водою. «Ми робимо все, що в наших силах, щоб перетин кордону громадянами проходив максимально швидко та комфортно. Проте є фактори, на які вплинути не можемо, зокрема це аномальна спека та збільшення кількості подорожуючих. Звертаюся до всіх мандрівників та перевізників із проханням із розумінням ставитися до ситуації та при можливості планувати свої поїздки з розрахунком прогнозу погоди», – зазначає Станіслав Балуєв, в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС.

І хоч у понеділок-вівторок ми отримали трохи прохолоди, але вже від завтра стовпчики термометрів знову поповзуть догори, тож порада залишається актуальною.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*