РІШЕННЯ ПЕРЕНЕСТИ ДО УЖГОРОДА РАЙОННУ ПОЛІКЛІНІКУ

було правильним

Ужгородська районна поліклініка «перебралася» в Ужгород у вересні 2012 року і нині орендує в Ужгородської міської поліклініки приміщення загальною площею 524 кв.м. До того жителям району, щоб пройти обстеження, необхідно було їхати до Чопа.

— Стало набагато зручніше, не потрібно добиратися маршруткою аж до Чопа, витрачати час і гроші, — розповідає пані Любомира із с.Минай. – Я сьогодні вперше приїхала для профілактичного огляду саме сюди. Раніше для того, щоб отримати хоч якусь довідку, потрібно було витратити цілий день. Зараз усе набагато швидше.

У середу, 12 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида оглянув приміщення, куди переїхала нещодавно Ужгородська районна поліклініка. Тут він поспілкувався з лікарями та пацієнтами лікувально-профілактичної установи.

Поліклініка займає увесь 3-й поверх. Тут уже повністю завершено ремонт 8 кабінетів, роботи з облаштування тривають.

— Загалом прийом пацієнтів проводиться у 26 кабінетах за 23 напрямками, — зазначила головний лікар Ужгородської РП Наталія Худан. – На сьогодні вже обладнано кабінет функціональної діагностики, офтальмологічний та оглядовий кабінети, частково підготовлене приміщення рентгенологічного кабінету до встановлення рентгенустановки. Також за рахунок обласного бюджету придбано меблі, частину оргтехніки та медичної апаратури.

— Безперечно, рішення перенести до Ужгорода районну поліклініку було правильним. Це дало можливість вирішити проблему максимальної доступності вторинного рівня надання медичної допомоги жителям сільських населених пунктів Ужгородського району, — наголосив Олександр Ледида. – Реформування медичної галузі, підвищення якості надання медпослуг – це пріоритет у нашій роботі, на цьому наголошує і Президент України.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*