«Різдвяна листівка з Ужгорода»: долучайтеся до конкурсу

Як часто ви надсилаєте різдвяні листівки своїм рідним чи друзям звичайною поштою? Переважно ми обмежуємося двома-трьома рядками привітань через соцмережі чи в телефонній розмові. А дарма! Власноруч підписана святкова листівка справді тішить,, залишає слід у серці й пам’яті.

Ужгородський прес-клуб спільно з друкарнею «Print Line Studio» розпочав мистецько-святкову акцію «Різдвяна листівка з Ужгорода». До участі запрошуються діти віком від 2 до 16 років та їхні батьки. До 20 грудня надсилайте малюнки (якісні скани) з інформацією: ім’я дитини, вік, контакти батьків на e-mail: uzhgorod@cure.org.ua та konkurs.printline@gmail.com з поміткою «Christmas card».

Голосуйте за роботи на сторінках «Printlinestudio» та «Zaholovok.com.ua» у соц­мережі «Facebook». Тема малюнків: Ужгород, зима, свята. 12 тих, що наберуть найбільшу кількість «лайків», будуть надруковані у вигляді листівок і увійдуть у набір «Різдвяна листівка з Ужгорода». Автори робіт-переможців отримають смачний приз, славу і, звісно, набори з 12-ти листівок із марками. Останні можна буде й придбати. Зібрані кошти підуть на подарунки ужгородським дітлахам із сімей, які потребують нашої уваги більше, ніж інші.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*