Розвиток інформаційної інфраструктури підтримуватимуть коштами обласного бюджету

Депутати Закарпатської облради розглянуть проект рішення «Про внесення змін до Програми інформатизації області на 2016 – 2018 роки».

У пояснювальній записці зазначається, що цим рішенням визначаються завдання програми на 2018 рік, необхідні для розвитку інформаційної інфраструктури області, широкомасштабного застосування новітніх інформаційних технологій, сучасних методів та засобів збирання, обробки, зберігання даних. Головне завдання інформатизації полягає у створенні умов для прискореної ринкової трансформації економіки, ефективного управління суспільством, подальшого соціально-економічного розвитку регіону.

Програмою на наступний рік передбачено виділення на її реалізацію з обласного бюджету 1 505 тис. грн. Найважливішими наслідками інформатизації, які визначають успіх у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку, є побудова сучасної системи державного управління, розвиток телекомунікаційного середовища, створення потужних інформаційних ресурсів, розвиток пріоритетних напрямів економіки та соціальної сфери.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*