Садистські методи «виховання» застосовувала мати-опікун 9-річного Миколки

Ця жахлива подія сталася на Закарпатті минулого року, але отримала продовження тепер. Хлопчика та ще чотирьох його сестричок багатодітна родина взяла під свою опіку. Справжній жах пережив малий у новій сімї.

Його нещадно катували: били паском, або чим попало, замикали в темному підвалі, позбавляли їжі та сну. Хлопець потрапив у Мукачівську обласну лікарню в дуже тяжкому стані. Він не міг навіть сидіти, на тілі не було живого місця. Деякі рани виявилися такими глибокими, що довелося робити пересадку шкіри.

Миколу повернули в сиротинець, а згодом – і його наймолодшу сестричку, оскільки дівчинка теж стала жертвою «мами».  Проти горе-опікунів ужгородська поліція відкрила кримінальне провадження. Згідно з українським законодавством, за вищеназвані дії жінка відповість за кількома статтями Кримінального кодексу й надовго може бути позбавлена волі. Але в цій історії є чимало нюансів. І тому «Новини Закарпаття» вирішили провести власне журналістське розстеження. Матеріал читайте в наступному номері.

Маріанна ШУТКО

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*