СДЮСШОР бере максимум удома з «Прикарпаттям», а МФА потужно «вгамувала» івано-франківський «Ураган»

У 10-му турі дитячо-юнацької футбольної вищої ліги України дві команди ужгородської СДЮСШОР U-14 та U-15 вдома приймали однолітків івано-франківського «Прикарпаття».

Команда Миколи Фанти (U-14) завдяки єдиному голу з пенальті, яке виконав Ігор Кобеляш, зуміла перемогти прикарпатців. А вже старші ужгородці – вихованці Тараса Вайданича – зіграли переконливіше й здолали «Прикарпаття» з рахунком 2:0.

Дві старші команди U-16 та U-17 грали на виїзді в Івано-Франківську з «Прикарпаттям» 7 листопада, в середу. Рахунок матчів, відповідно, 6:2 та 2:1 на користь господарів.

У першій лізі відбувся вже 12-й тур, яким стартувало друге коло поточного чемпіонату. Мукачівська МФА розпочала другу частину сезону виїзним матчем проти івано-франківського «Урагана».

Незважаючи на свою грізну назву, господарі не зуміли нічого протиставити натиску наших команд. Гравці МФА 2002 р. н. (U-17) вгатили одинадцять голів у ворота «Урагану», зберігши власні на замку.

А колектив Віктора Мунтяна (МФА U-15) переміг своїх однолітків із «Урагану» з рахунком 10:0.
У свою чергу «Зінедін» обома складами U-15 та U-17 зіграв унічию – 0:0 – у рідних стінах із івано-франківською «Нікою». Ще одна наша команда ДЮСШ Тячів удома приймала ФК «Калуш». Молодші тячівці поступилися одноліткам – 0:1, а U-17 зуміла взяти три бали – 3:1. Однак тячівці в підсумку опинилися у хвості загальнокомандного заліку.

У четвер, 8 листопада, відбувся 13-й тур у чемпіонаті ДЮФЛУ, про його результати читайте в наступному номері.

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*