СДЮСШОР «Карпати» борються за вихід до фіналу

4 – 8 грудня СДЮСШОРівці відстоювали честь краю на чемпіонаті України з гандболу «Дитяча ліга» серед юнаків та дівчат 2004 – 2005 р. н.

Дівчата під керівництвом тренерів-викладачів О. Шукаль та В. Зубанич 4 – 5 грудня мірялися силами на виїзді з гандболістками Львівської області. Перший день для закарпаток виявився дуже складним. Можливо, втома від дороги далася взнаки, й вони поступилися господаркам – 23:13. А наступного дня взяли реванш і обіграли суперниць із рахунком 20:19. Після трьох турів наші дівчата розділяють 1-2 місце зі львівськими спортсменками, набравши однакову кількість очок – по 10. Але в галичанок краща різниця забитих і пропущених м’ячів. Нагадаємо, що в фінальну частину цих змагань проходять команди, які посіли два перші місця у своїх підгрупах, тож у наших землячок є всі шанси. До завершення групових змагань – ще 3 тури, які проходитимуть уже в 2019-му. До слова, всі поєдинки будуть в Ужгороді.

Юнаки під керівництвом А. Шайбакова та Д. Беке 7 – 8 грудня провели 2 матчі у стінах ужгородського спорткомплексу «Юність» проти збірної м. Хмельницький. У гандикапі закарпатців дві впевнені перемоги – 27:19 та 28:20. Після трьох турів СДЮСШОРівці мають на рахунку 6 очок і ділять другу сходинку з командою «Хмельницький-2». Тож, напевно, саме між ними буде йти боротьба за вихід до фінальної стадії чемпіонату. А лідирує колектив із Нововолинська (збірна Волинської області).

Семен МИХАЙЛИК

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*