Сексуальні іграшки для дорослих: про «полуничку» – з гумором і без моралізаторства

Ця тема досить-таки пікантна. «НЗ» підійшли до неї не з тилу, а з гумором! Ми не моралізуємо, не ґвалтуємо нікого, а пишемо так, ніби дивимося фільми «Дев’ять із половиною тижнів» чи «Приборкання норовливого». Ви можете сказати своє «фу» – це особиста справа кожного, або ж реготати разом із нами! Ви можете поставити нам різні «лайки», але ваше «дякую» приймаємо лише у вигляді передплати на нашу газету. Ми серйозно поговоримо про секс і все, що з ним пов’язано. Але тут, як на зло, згадала бородатий закарпатський анекдот.

Голова колгоспу поїхав у столицю й там відвідав секс-шоп. Коли повернувся, півсела зібралося, щоби почути подробиці.
– Йо-йой, якби сьте знали, што они там понапридумували… Є великі жони гумійові, вшиткоє мавуть, оби їх хосновати…
– Но, сятив бись ся… А хлопи гумійові суть? – цікавляться жінки.
– Хлопів не відів. Айбо запчастів до них – море, цілий бовт закладений.

«Щаслива жінка – це сексуально задоволена жінка…»

Тепер ви, шановні читачі, здогадалися, про що піде мова в цій публікації. Та чого гріха таїти: в кожного з нас є еротичні фантазії. Правда, є люди, котрі навіть самі собі в цьому не зізнаються. Для розігріву розповімо правдиву історію з життя.

«Галина ловила таксі. Жінка після новорічного корпоративу на роботі мала вчасно повернутися додому.

Адже там на неї чекав ревнивий чоловік.

Нарешті під’їхала машина. Водій усю дорогу косив поглядом на пасажирку. А потім каже їй:

– Дівчино, у вас дуже гарні великі груди. Про Бога вас прошу, не подумайте про мене нічого погано. Я не збоченець і не маніяк. У мене є дружина і двоє дітей. Я щасливий, але в моєї дружини маленькі циці. А я ніколи в житті не тримав у руці велику. Будь ласка, дозвольте мені погладити ваші груди, але голі. Я вже думав собі купити гумову ляльку з дуже пишним бюстом. Тільки не знаю, як на це зреагує моя кохана…»

Продовження історії ми знаємо, але хай це залишиться поза кадром. А тим часом удома Галина думала про жіночі теревені на корпоративні. Її колежанки Женя, Ірка, Люда, Ната (ми змінили всі імена з етичних міркувань) підшофе почали розмову про чоловіків. Галя мовчки слухала й не вірила своїм вухам. Зовні ці дівчата зовсім не схожі на розпусних жінок-вамп, то важко було уявити їх у облягаючому латексі з нагайкою в руці. Розговорилися і про інтимні стрижки та куди гірше – секс-іграшки! Оце відкриття: а завтра одна одній не зможуть подивитися в очі. Хоча ні, такі душевні посиденьки зазвичай тільки зближують. Але не в цій історії.

– Я вже давно користуюся вібратором, – зізналася п’яненька Женька.

– А для чого він тобі, коли в тебе стільки коханців? – дивувалися подружки.

Женя задумалася. Її обличчя стало просвітлене й блаженне. Ну, просто-таки, як у святих на іконах. Видно, дівчина згадала сексуальні забави з гумовим любасом і потім важко зітхнула.

– Ой, дівчата! – після довгої мовчанки озвалася. – Ви не знаєте, який він класний і вигідний. От ви впевнені, що ваші кохані не зраджують вам? Ні! І не дивіться на мене так косо! А мій Джонні – найкращий «чоловік» на світі! Судіть самі: не зраджує, на «Фейсбуці» не лайкає різних лярв, нічим не заразить мене. Словом, любить лише мене одну!

– То ти, Женько, маєш бути дуже нещасна, якщо завела собі «гумійового»! – вкусила Люда. – Якщо вже тебе не радують ні чоловік, ні любовник…

– Дурепа ти! – образилася Женя.

– Хто, я – дурепа? А ти – збочена-німфоманка!

– Ти! Ти! Хіба тут є ще одна Людка-проститутка? – єхидно посміхнулася Женя, запиваючи свої колючки шампанським.

– І чому це? – Людка задихалася від злості. Пихтіла – як паровоз.

– Бо не вмієш отримувати ні від життя, ні від чоловіків ка-а-айф! – розтягуючи слова, відрізала Женя.

Під пісню Меладзе «Девушкам из высшего общества трудно избежать одиночества» дівчат довелося розбороняти, бо вхопили одна одну за волосся. Жіноча заздрість – це вам не в олів’є спати на корпоративі…

Кажуть, «Щаслива жінка – це сексуально задоволена жінка». На жаль, не знаю автора цього вислову, але погоджуюся з ним. Насправді тут не лише секс відіграє важливу роль. Бо, як не крути, соло з вібратором рано чи пізно набридне. Основний чинник, який робить нас, жінок, щасливими, це взаємна любов із чоловіком.

Коли є коханий і його ніжність, взаєморозуміння й підтримка. У такому випадку сексуальні іграшки лише доповнюють інтимне життя, урізноманітнюють його.

Історії питання – 28 тисяч років

А чи знаєте ви, коли з’явилися перші у світі фалоімітатори? Насамперед я поставила це запитання собі, коханій. І яким було моє здивування, коли прочитала, що масове застосування цього «інструмента» розпочалося 12 тисяч років тому в стародавньому Китаї. Про це свідчать археологічні розкопки. Часом такі іграшки були просто-таки витвором мистецтва – їх виготовляли з дерева, слонової кістки та нефриту.

Фалоімітатори Стародавньої Греції робили з дерева, каменю та м’якої шкіри. А зображення, знайдені в стародавніх арабських і полінезійських країнах, свідчили, що як секс-іграшки використовували і звичний для нас продукт – банани. Вже тоді!

Але насправді історія фало­імітаторів – ще давніша. Ось, до прикладу, шокуючою знахідкою став африканський виріб із верблюжого гною, вкритий шаром смоли. У ІІІ столітті до н. е. жінки наповнювали згорнутий папірус живими комахами – мурахами, мухами або бджолами – і використовували для стимуляції клітора. Цариця Клеопатра у своєму арсеналі мала багато іграшок із благородного мармуру. Кажуть, що вона користувалася й вібраторами з овочів, наповнених живими бджолами – такий собі стародавній гламурний екоатрибут жіночого здоров’я та краси.

Для того, аби полегшити ковзання, секс-іграшки шліфували каменем, а як лубрикант використовували оливкову олію. Далі почали виробляти їх із бронзи, гуми, кераміки та скла, стійкого до високих температур.

Натомість доісторичний «інструмент» для насолоди був виготовлений із 14-ти фрагментів алюмінію, а його вік сягає 28 тисяч років! Історики, сексологи та археологи вважають, що цей пристрій є найбільш раннім прикладом секс-іграшки, який коли-небудь було знайдено.

Проте такого роду речі та еротичні міні-скульптури у стародавні часи не просто використовувалися для сексуального задоволення. У деяких язичницьких племен та культур жіночий оргазм розглядався як пропозиція богам фертильності, тоді як фалічний символ був популярним у епоху давньоримських часів.

Зокрема статуетки бога родючості Пріапа з великим фалосом використовувалися як оберіг для захисту садів і сприяння росту сільськогосподарських культур. А от на території сучасної Туреччини в VI столітті до н. е. жителі використовували скульптури статевих органів для запобігання злу й невдачам, оскільки вважали, що вони містять особливі сили.

Вже у 1869 році американський лікар Джордж Тейлор створив перший вібратор, схожий на парову машину.

Виходив цілий церемоніальний процес: аби запустити його в дію потрібно було троє людей: двоє підтримували у пристрої вогонь, а третій працював із пацієнткою.

Наступна сходинка в еволюції речей для отримання статевого задоволення – електромеханічний вібратор, розроблений у 1880-му доктором Джозефом Гранвілем. Утім, у ті часи такі іграшки не мали нічого спільного із задоволенням чи урізноманітненням розваг у ліжку. Вони продавалися в аптеках і застосовувалися в медицині як засіб від «жіночої істерії» (або «сказу матки»). Лікарі абсолютно серйозно рекомендували дамам користуватися такими приладами, а доки їх іще не винайшли – ходити до спеціальних лікарів на певного роду «масаж» чи відвідувати пансіонати, де практикували відповідні гідропроцедури.

Цікаві й інші факти: перші гумові фалоімітатори зафіксовані ще до 1850 року. Згодом власне ці «гуманоїди» почали з’являтися у фільмах у 1930-х і 1940-х.

Нові сучасні погляди на секс

Психологи стверджують, що кохання-пристрасть між чоловіком і жінкою живе три роки. Затим пара або розходиться, або їхнє почуття трансформується в щось більше: кохання-дружбу, підтримку, взаєморозуміння, компроміси…

Для того, аби підтримувати вогник бажання, одного борщу замало. Бо є таке поняття, як «сексуальний голод», і його потрібно тамувати завжди. Рецептів – безліч, якщо в чоловіка й жінки є фантазія. Чомусь так прийнято в суспільстві загалом, що сім’я (не має значення: цивільний шлюб чи зареєстрований у РАЦСі) переважно тримається на жінці. Недарма ж є прислів’я: чоловік – голова, а жінка – шия: куди шия, туди й голова. Тому в кожній здоровій родині розподіл ролей приблизно такий: чоловік відповідає за бюджет, а дружина – за домашній затишок. В її обов’язки входить ще й відповідальність за секс. Бо якщо чоловік має коханку, то ви справді думаєте, що він ходить до неї борщу пожерти? Ні! Запам’ятайте золоте правило: ваш чоловік має з дому виходити порожній, як Божий Лель, і з повним шлунком.

«У мудрої жінки ніколи голова не болить», – ось таке я почула від однієї молодиці в ужгородському секс-шопі. Розговорилися з нею про інтим. «Жінка має любити себе й доглядати за собою. І це зовсім не егоїзм, а здоров’я – як фізичне, так і психологічне, сексуальне», – сказала ця пані. Натомість секс-шопи допомагають урізноманітнити сексуальну фантазію пари в ліжку. Адже тут є все, чого душа бажає, для жіночого й чоловічого задоволення. Правда, ціни кусаються.

Мій вояж ужгородськими інтимними крамничками можна порівняти з… чоловічим стриптизом: дивися, але руками не торкайся. Спершу був шок від такої кількості фалічних знаків різних кольорів і розмірів. Коли ж мої очі трохи адаптувалися до цього скарбу, інтер’єру та освітлення, – шок минув. У деяких секс-шопах зізнавалася продавцям, що я – журналіст, а не повія. Мені відповіли, що ці дві професії дуже схожі між собою тим, що обидві – древні. Але більше почерпнула інформації в тих магазинах для дорослих, куди заходила нібито в пошуках чогось екстравагантного для себе. Мені як звичайному покупцю запропонували спробувати новинку сезону, себто – цьогорічний хіт: масажер для точки G. Мовляв, беріть, тим більше, що на цю іграшку діє знижка.

Зізнаюся ще й у такому: тут я почула курс «лікнепу». Чомусь завжди думала, що всі ці «чоловічі запчастини», які гордо стоять на полицях, – вібратори. Продавець майже на пальцях пояснив мені різницю.

А було все так: я звернула увагу на дуже великі фалоси, що формою і виглядом нічим не відрізняються від справжнього. Ніби живі загорнули в коробочку! Виявляється, що зроблені вони з кібершкіри й називаються «ділдо». Іншими словами, це – збуджений чоловічий член, який може бути зроблений і з латексу, акрилу, скла, металу, пластику, дерева, не тільки з кібершкіри. Застосовується при статевому акті чи мастурбації.

Тобто якщо вибрали собі ділдо, то ви чи ваш партнер контролюєте процес. Пристрій іще називають фало­імітатором, але це – невібруюча модель ерегованого статевого члена. А вібратор – електромеханічний виріб, що має різні швидкості.

Чи не кожна секс-крамниця має свій інтернет-ресурс, де можна замовити собі іграшку. Це дуже зручно, насамперед, для покупців. Бо останнім не треба витрачати час на екскурсію в секс-шопи. Та й психологічного дискомфорту немає. Мінус інтернет-магазинів такий, що вам можуть надіслати поштою зовсім не той виріб, який замовляли, або ж бракований. На жаль, таке буває.

А купити тут можна все, чого душа бажає: секс-іграшки для жінок і чоловіків, для пари чи цілої компанії, унісекс, різноманітні секс-набори, насадки й кільця, вакуумні помпи, вагінальні кульки, вагіни та мастурбатори, вібратори та ділдо, секс-ляльки та секс-меблі, знеболювальні анальні лубриканти, масажери простати, батоги й ляскалки, кляпи і нашийники, наручники й бондаж, креми й олійки, змазки, презервативи, парфуми з феромонами, пролонгатори для підсилення ерекції. Для прелюдії – інтимна жіноча та чоловіча білизна, сексуальне взуття, еротичні костюми й навіть інтимні прикраси для жінок. В одному секс-шопі продавець сказав, що в них можна придбати жіночу інтимну біжутерію. Спершу подумала, що це сережки для пірсингу інтимних зон. Та ні: це – пацьорки для «квіточки».

Покупців у секс-шопах не бракує. Краще на власні очі побачити те, що купуєш, ніж наосліп замовляти в інтернет-магазині. Жінки й дівчата знаходять тут не лише вібратори, а й напрочуд цікаву еротичну білизну та колготи на щодень. Для гурманок – справжні еро-делікатеси: збуджуючі краплі, масло для інтимних поцілунків, масажна свічка…

Можете мене закидати томатами, але я не знаходжу жодного мінуса в секс-магазинчиках. Бо, ознайомившись зі статистикою розлучень, ділюся інформацією, що понад 85 відсотків пар розходяться через зраду або сексуальні проблеми в сім’ї. Ні- ні, я не рекламую цей сегмент еротичного ринку. Але якщо вам приївся секс, то час подумати над тим, яким чином підвищити лібідо збуджуючими засобами. Будьте цікавими для своїх половинок: змінюйте звички і менталітет, проявляйте еротичну фантазію в ліжку.

Зрештою, не хлібом єдиним…

Маріанна ШУТКО

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*