Щирому прагненню справедливості ніяк не вдається здолати бюрократичні перепони

Нещодавно в редакцію «НЗ» звернувся житель смт Великий Бичків. Іван Білканич скаржився на неправомірність рішень деяких державних органів Рахівського району.

— Моя справа з чиновниками режиму Януковича тягнеться вже більше року, — каже Іван Білканич. — Річ у тім, що замість того, аби надіслати мені узгоджену вимогу про стягнення недоїмки, місцеві працівники Пенсійного фонду пішли іншим шляхом. Відправили цей документ у Державну виконавчу службу Рахівського району, де без мого відома почали стягувати недоїмку. А між тим, перед тим, як перейти до виконавчого провадження, держвиконавець мав ознайомитися з документом, який би підтверджував, що мені відомо про примусове щомісячне стягнення коштів. Тим самим було порушено мої права на добровільне виконання вимоги.

Іван Білканич каже, що про примусове стягнення недоїмки його ознайомили кілька місяців по тому, як відкрили виконавче провадження. У цій справі його також дивує позиція Рахівської районної прокуратури, до якої писав листа зі скаргою. Проте, зі слів Івана Івановича, жодної відповіді із згаданої правоохоронної структури він так і не отримав. А приводом до звернення у редакцію «НЗ», як пояснив Іван Білканич, стало щире прагнення справедливості та подальшого уникнення неправомірних дій у державних структурах.

Підготувала
Яна КОРСЮК.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*