Шестеро наших платників податків – найсумлінніші в Україні

Днями в Києві відбулося засідання членів Вищої рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2017». Воно пройшло прозоро й конструктивно: зі 173 платників податків України, які подали заявки на участь у конкурсі за результатами торішньої діяльності, переможцями стали 44 великі, середні та малі підприємства з різних регіонів держави.

Відрадно, що серед них – і 6 закарпатських. Зокрема це фермерське господарство «Коник», ТОВ «Проектно-будівельний комплекс», ДП «Санаторій «Шаян», ЗАТ «Укрпрофоздоровниця», ТОВ «Інтер-каштан», ТОВ «Прогрес-С» та СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг». Це друге місце за кількістю сумлінних платників по Україні. Перше цьогоріч за Києвом – 11.

Як інформують у нашій крайовій ДФС, шанси на перемогу в конкурсі мали не лише великі платники податків, а й малі, оскільки вагому роль в оцінюванні відіграють не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи. Це означає, що сума сплачених податків не є вирішальною. Насамперед кандидати на перемогу в рейтингу повинні продемонструвати високі досягнення з дотримання податкової дисципліни, своєчасність сплати податків і зборів, середню заробітну плату на підприємстві, кількість робочих місць, соціальні програми та благодійні акції, а також суму сплачених податків за 2017 бюджетний рік.

– Дякуємо закарпатським сумлінним платникам за роботу, а заодно вітаємо переможців! Бажаємо їм процвітання та успішного розвитку. Такий результат у масштабах усієї України – надзвичайно позитивний сигнал та приклад для всього бізнесу нашого краю. Сподіваємося, що наступного року матимемо ще більше сумлінних платників податків, – зазначає начальник ГУ ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*